• head_banner

Nyheter

Hva gjør duftlys Seks fordeler med duftlys

1. Aromaterapilys kan forbedre miljøhygienen, fjerne lukt og bryte ned passiv røyking

Når den er tent, renser duften av et aromaterapilys luften, eliminerer lukt og forbedrer kvaliteten på luften rundt.Eteriske oljer som brukes i duftlys har ulike effekter på stimuleringen av hjernebarken.

2. Aromaterapi lys kan frastøte mygg, antibakterielle og midd

Eterisk olje av peppermynte kan bidra til å avvise mygg, mens lavendel, grønt eple, sitron og peppermynte er alle ingredienser med antibakterielle egenskaper.

3. Duftlys kan lindre irritabilitet, lindre stress, søvnløshet og hodepine

Kamilleingrediensen i lyset er ekstremt beroligende og virker beroligende på personer som er lett irriterte og stresset, som for eksempel redde mennesker, stressede mennesker og babyer og barn, og anbefales til gravide eller barn.Rosmarin brukes i Europa som et middel mot hodepine og migrene, og er også nyttig i duftlys mot hodepine og søvnløshet.

4. Aromaterapilys kan øke motstanden, forebygge sykdom og redusere høyt blodtrykk

Lavendel er en vanlig ingrediens i aromaterapiprodukter.I tillegg til sine antiseptiske og desinfiserende egenskaper, virker den også avgiftende og stimulerer kroppens immunsystem.

5. Duftlys kan forbedre luftveiene, neseallergi og astma

Mynteingrediensen i duftlys har en kjølende og forfriskende effekt på sinnet og er spesielt effektiv ved mage eller andre fordøyelsessykdommer.Det er også nyttig for luftveisproblemer som tørrhoste, bihuleblødninger og kortpustethet, samt forebygger forkjølelse og influensa og forbedrer luftveis- og neseallergier.

6. Aromaterapilys kan friske opp sinnet og forbedre hukommelsen

Den friske duften av duftlys med sitron kan bidra til å friske opp og holde sinnet klart.Rosmarin er også kjent for sin oppløftende effekt på sinnet og hukommelsen, og det er derfor mange velger duftlys med rosmarin.


Innleggstid: 21. juni 2023